Připravujeme
Vážení zákazníci, vzhledem k velkému nárůstu objednávek a omezené kapacitě přepravních společností se může termín dodání prodloužit o jeden až dva pracovní dny. Tuto situaci nejsme bohužel schopni nijak ovlivnit. Prosíme počítejte s touto skutečností při objednávání termínu přezutí. Děkujeme za pochopení PNEU SOUKUP s.r.o.

Zásady ochrany osobních údajů informace o nakládání s osobními údaji

Správcem osobních údajů pro tento web je společnost PNEU SOUKUP s.r.o., IČO: 25019465,  se sídlem Vrchlického 108, 418 01 Bílina informuje své klienty o zpracování a nakládání s osobními údaji (což je nezbytné pro správné fungování našeho e-shopu):

U fyzických osob (nepodnikatelů) se jedná o údaje:

Jméno, příjmení
Údaje o bydlišti, telefonu a emailu
Případně číslo účtu pro plnění dle reklamací
Údaj o objednaném zboží a jeho ceně

Tyto údaje užíváme pouze za účelem dosažení účelu smlouvy, tedy ke splnění Vašich objednávek. Bez uvedení těchto údajů nelze splnit Vaši objednávku. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby vyjma zákonných povinností uložených právním řádem ČR.

Naše společnost pak s údaji zachází s nejvyšší mírou bezpečnosti, kdy k údajům se dostanou pouze (a nanejvýš) dva z našich pracovníků. Jednak jde o osobu zpracovávající Vaší objednávku a jednak o osobu, která předává Vaši objednávku přepravci. S těmito údaji je zacházeno s nejvyšší mírou opatrnosti tak, aby nedocházelo k možnému úniku. S osobními údaji není dále nikterak nakládáno, osobní údaje neprodáváme ani dále nedistribuujeme, neužíváme je pro účely obchodních sdělení ani pro žádné jiné účely. Osobní údaje jsou pak uchovány pouze pro naplnění povinností uložených nám právním řádem ČR.

Pro lepší kvalitu našich služeb a zajištění řádného doručení objednaného zboží spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu pro splnění účelů smlouvy.

U fyzických osob podnikajících či právnických osob se jedná o údaje:

Název podnikatele
IČO/DIČ
Údaje o sídle podnikatele, telefonu a emailu
Případně číslo účtu pro plnění dle reklamací
Údaj o objednaném zboží a jeho ceně

Tyto údaje užíváme pouze za účelem dosažení účelu smlouvy, tedy ke splnění Vašich objednávek. Bez uvedení těchto údajů nelze splnit Vaši objednávku. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby vyjma zákonných povinností uložených právním řádem ČR.

Naše společnost pak s údaji zachází s nejvyšší mírou bezpečnosti, kdy k údajům se dostanou pouze (a nanejvýš) dva z našich pracovníků. Jednak jde o osobu zpracovávající Vaší objednávku a jednak o osobu, která předává Vaši objednávku přepravci. S těmito údaji je zacházeno s nejvyšší mírou opatrnosti tak, aby nedocházelo k možnému úniku. S osobními údaji není dále nikterak nakládáno, osobní údaje neprodáváme ani dále nedistribuujeme, neužíváme je pro účely obchodních sdělení ani pro žádné jiné účely. Osobní údaje jsou pak uchovány pouze pro naplnění povinností uložených nám právním řádem ČR.

Pro lepší kvalitu našich služeb a zajištění řádného doručení objednaného zboží spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu pro splnění účelů smlouvy.

Berte prosím na vědomí, že hlavním komunikačním kanálem je email, kdy v komunikaci s Vámi a tedy i k použití osobních údajů bude docházet při komunikaci emailem.

Vaše práva ve vztahu ke zpracovávaným osobním údajům jsou:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Kamenná prodejna s pneu, alu kolama a diskama
+420 774 236 420
použité pneu, disky a alu kola

info@pneusoukup.cz kontaktní formulář


zavřít
čekejte prosím...